Dags att se rött!

Jag kommer att ha på mig rött imorgon. Kommer du? (DN)

Det är min markering för att jag inte accepterar diktatoriska regimer. Tyvärr kan jag inte mer än undra vad Kina har för baktankar med att stoppa eventuella sanktioner (DN)? De vill säkert inte ha något nytt Himmelska Fridens Torg där en diktatorisk regims agerande kastar skuggor över Kinas egna mörka närtidshistoria. Men de vill säkert inte heller ha några sanktioner mot en diktatoriks regim som kan ses som ett erkännande och främjande för fria val och mänskliga rättigheter, speciellt inte så nära hem. Frihetsrörelser kan sprida sig som ringar på vattnet och Kina väl absolut inte ha några oroligheter inför sitt PR-jippo nästa år. Att förlägga OS till Kina var ett misstag.

Det är dessutom för lite att kräva militärjuntans återhållsamhet. Det är lagom att kräva dess avgång!

Tortyrredskap i skolan!

Det finns hemska tortyrredskap i skolan, något som eleverna utsätts för varje dag. Jag talar givetvis om trapporna, dessa hemska installationer som hånleende väntar på att du ska gå i fällan. För med en något mer utvecklad träningsvärk (den har gått från "ruskig" igår till "straff från gudarna" idag) så var varje steg en pina och ett hinder som precis gick att genomlida. Jag är helt för ett lagförslag som byter alla trappor till rulltrappor i svensk skolmiljö :) .


Btw. Ibland är fyra år en alldeles för kort tid.

Nördhelg!

Precis hemkommen. Låren värker, huvudet är tungt efter för lite sömn, men glad är jag. Det har varit en riktig nördhelg, En sådan med kusiner och vänner och en dator per person och en himla massa sladd och kablar. LAN, med andra ord. Så vi har glömt den riktiga världen och spelat, spelat och spelat lite till. Ätit lite, och sen spelat ännu mer. Datorspel, brädspel och även fysiskt krävande spel. LaserGame, himla kul och jag spelar alltför sällan. Därför sitter man nu med en ruskig träningsvärk i låren och fasar inför trapporna på jobbet imorgon. Men sånt får man tåla när helgen varit kanon! Så i helgen var jag nörd, och stolt över det!

Otillbörig reklam

Men visst är det ok när det är jag själv som gör den? Vill ni läsa min blogg om NHL-hockey, tillsammans med andra bloggar om hockey, fotboll och basket tillsammans med aktuella sportnyheter? Hoppa över till Sportzonen med en gång!

Mitt senaste inlägg från imorse hittar ni här.

Att hålla solen i sin hand...



image17


Musikval

Nej, det handlar inte om sjungande fiskar, ehm däggdjur. Utan valet av musik. Jag kan säga att en tidig morgon, när dimman ligger tät runt husknutarna och man har en arbetsdag framför sig är Terry Jack - Seasons in the Sun inte ett perfekt val...

RSS 2.0