Pengaregn kring Sahara

Läser på Imdb att tvisten mellan bokförfattaren Clive Cussler och produktionsbolaget Crusader Entertainment kring filmen Sahara. Resultatet verkar bli att de båda parterna blir skyldiga varandra en massa pengar. Crusader ska betala Cussler 8 miljoner dollar för en uppföljare som ingick i det ursprungliga avtalet, samtidigt som Cussler ska betala Crusader 5 miljoner för att Cussler förhandlat med falska uppgifter. Eller ungefär så i alla fall. Vi får väl se om sista ordet verkligen är sagt, även om båda parter på nåt vis verkar nöjda med domen.

Det jag tycker är mest synd är att det med största sannolikhet inte blir någon uppföljare. Jag gillade filmen. McConaughey och Zahn hade en fin kemi, och filmen är en skön äventyrsrulle med härlig och humorsitisk attityd som tilltalar mig. Så det är verkligen synd att (om) det inte blir fler äventyr.

Fast det kanske det inte blivit även utan turerna i domstol. Filmen gick tydligen rejält back, och filmstudior är dåliga på att göra uppföljare till bra men ekonomiskt ohållbara filmer...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0