Säsongens viktigaste match?

Självklart är det matchen Luleå - Hv som jag tänker på. Visade sig vara en ganska dålig hockeymatch i slutändan. Men det blev många mål, dramatik på slutet och framför allt, rätt lag vann. Men vägen fram var inte så rolig som jag hoppats på. Det var främst dåligt försvarsspel från båda lagen som ledde till de många målen, inte nåt lysande anfallsspel.

Inramningen var också tråkig (med risk för att göra mig grymt inpopulär här i Luleå). Klubben verkar ha dragit ner på kringarrangemang och publiken bjöd knappast upp. För det första gapar många stolar tomma - för det andra låter publiken bara när den skriker på domaren. Inga stödjande ramsor från "klacken" - inget hålligång med trumma eller klapp. Lät till och med som om sekreteriatet var besvikna, de försökte lite tamt "Nu klappar vi i händerna och stödjer vårt hemmalag" - ska inte sekreteriatet vara neutralt? Och vad är det för klack som måste ha speakerna som klackledare? Nåja... det hjälpte hur som helst inte...

Dramatik blev det på slutet i alla fall när Luleå tryckte på för en sista kvittering. Och det saknades inte chanser. Inte alls. Den sista chansen, öppet mål, kom i sista sekunden och klarades bara av genom rådigt ingripande av Stefan Petterson. Puh. Svettigt värre. Annars, bäst i Hv var Mika Hannula.

Valuta för pengarna? Med tanke på att de ville ha 200 kronor för de ganska dåliga platserna - knappast!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0